TPZ viličari

Rabljeni vilicar Hrvatska | Linde

Tpz Linde viličari Hrvatska d.o.o. generalni je uvoznik i zastupnik branda Linde MH za tržište Republike Hrvatske. Linde Material Handling razvija riješenja za protok materijala visokih performansi prilagođena individualnim potrebama klijenata, pomoću kojih korisnici mogu postići održivu konkurentsku prednost. Kompanija Linde Material Handling jedan je od vodećih svjetskih proizvođača viličara i skladišne opreme te već više od 50 godina postavlja standarde za rješenja za viličare, upravljanje flotom, sustave za pomoć vozačima i ponudu ostalih usluga koje su direktno vezane za viličare i unutrašnju logistiku. 

U Europi, Linde Material Handling vodeća je kompanija na tržištu sa brandovima Linde i Fenwick (Francuska). Od 2006. godine Linde MH je dio KION grupe. KION Grupa je drugi najveći svjetski proizvođač industrijskih viličara i jedan od vodećih dobavljača rješenja za automatizaciju za unutrašnju logistiku.

U isto vrijeme, Linde je prisutan u više od 100 zemalja širom svijeta sa svojim predstavništvima. Međunarodna mreža kompanije uključuje proizvodne i montažne pogone u Nemačkoj, Francuskoj, Češkoj, SAD-u i Kini, kao i više od 700 prodajnih i servisnih lokacija.

Linde za svoje kupce razvija rješenja visokih performansi za unutrašnju logistiku. Osnova za ovo su električni i diesel viličari, oprema za skladišta, softver za upravljanje flotom viličara, rješenja za automatizaciju, sustavi za pomoć vozačima, financijske ponude kao i usluge oko viličara i obuka rukovaoca/vozača

Ponuda Linde viličara i vučnih vozila je jedinstvena. Sadrži 77 serija sa do 382 varijante modela i oko 10.000 opcija opreme. Na osnovi ovog modularnog sustava, Linde MH proizvodi viličare točno prilagođene potrebama svakog klijenta u kontekstu transporta, skladištenja, biranja i slaganja.

TPZ, Novoselska ul. 25, Zagreb